OLYMPIAKOS - PAO 4 - 0 SEX AT KARAISKAKIS

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

4 ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ....

ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΓΟΣ...

Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινήσει ο χθεσινός... επικήδειος του απίστευτα αλλοπαρμένου και υπερόπτη Παναθηναικού πριν το ντέρμπι κυπέλλου ενάντια στον Ολυμπιακό μας.... Ευτυχώς όμως η υπεροψία και η αλαζονεία πληρώνονται σε αυτή τη ζωή ... Γιατί δε φτάνει να ΛΕΣ ότι είσαι καλύτερος, θα πρέπει να το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ κιόλας με ΠΡΑΞΕΙΣ, στη συγκεκριμένη περίπτωση μέσα στο γήπεδο.
Τα Βαζελάκια λοιπόν, ειδικά μετά το 1-1 στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα που έγινε την περασμένη Κυριακή, καβάλησαν τα τεράστια πράσινα καλάμια τους και "απογειώθηκαν" στα σύννεφα, με την ψευδαίσθηση ότι ο αγώνας του κυπέλλου θα ήταν ένας καταπράσινος θρίαμβος, ένας υπέροχος περίπατος, και όπως ήταν φυσικό για τους απίστευτα και αιώνια μπουρδολόγους λαγούς βγήκαν αμέσως να θριαμβολογήσουν και να επιδείξουν την ανύπαρκτη μεγαλοπρέπεια της ξεφτιλισμένης ομάδας τους όντας σίγουροι για την επικείμενη νίκη-πρόκριση πριν καλά καλά ξεκινήσει ο αγώνας της Τετάρτης... Κι εκεί που ο "κ.Πουστέιρο" και η ομαδούλα του είχαν για σίγουρο ότι είναι μια ανίκητη υπερ-ομάδα, ξαφνικά ήρθε η ανώμαλη προσγείωση με τον κανονιοβολισμό του Λούα Λούα... Η υπεροψία των πράσινων κουράδων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι που ο Τοροσίδης έβαλε τον ίδιο τον Γκαλίνοβιτς στο τέρμα σημειώνοντας το δεύτερο γκολ. Μετά απ' αυτό τα πράσινα σκατουλάκια άρχισαν να έχουν τις αμφιβολίες τους για το ποιός είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ... Έπειτα ήρθε και το τρίτο μπαλάκι από τον Ντάρκο καθώς ο παντελώς άμπαλος Σαριέγκι νόμιζε ότι έπαιζε μόνος του στο γήπεδο... Και φτάσαμε στο γκολ ποίημα του Νούνιεζ, την υπέρτατη αποθέωση, την απόλυτη απόδειξη ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ και ότι ο βάζελος είναι μόνο για να σκουπίζει το γήπεδο.... και ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ...
Το αστείο είναι ότι ακόμα και μετά την βαζελο-κηδεία η υπεροψία των παικτών του ΠΑΟ δεν είχε φύγει ακόμα από τα γεμάτα σαπουνόφουσκες μυαλά τους. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του πανύβλακα κ. Γκούμα καθώς και του κ. Πεσέιρο, ότι ο "Ολυμπιακός ευτύχησε...." κι ότι εάν είχαν ισοφαρίσει τότε θα ήταν αλλιώς το παιχνίδι.... Ήμαρτον πια.... Παραδεχτείτε ότι σας πηδήξαμε και οτι είστε τελείως για τα μπάζα επιτέλους....


ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ "ΧΡΥΣΟ ΧΑΠΙ" ΤΟΥ ΠΑΟ

Κάθε φορά που χάνει ο βάζελος και ειδικά όταν διασύρεται ακούω το ίδιο πράγμα από τους υποστηρικτές του. "Χάσαμε αλλά μην ξεχνάμε τι έχει κάνει ο ΠΑΟ στην Ευρώπη κι ότι χάρη στους βαθμούς του ΠΑΟ παίζετε Champions League" και μπλα μπλα μπλα....

Αυτό το χάπι το ακούω συνέχεια και μάλιστα από φίλους και το μόνο που αποδεικνύει είναι τη μιζέρια και το φθόνο που έχουν όλοι οι βάζελοι μέσα τους.... Είμαι σίγουρος ότι και ο πιο φανατικός αντι-βάζελος θα παραδεχόταν την πορεία που ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ο ΠΑΟ στην Ευρώπη ΚΑΠΟΤΕ, σίγουρα όλοι παραδεχόμαστε ότι ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑ και μάλιστα καλύτερη από τον Ολυμπιακό... Αλλά με το να συνεχίζετε απλά να λέτε ότι "ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ" και "ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΑΔΑ" δεν ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΤΕ ΣΑΣ. Θα σας δώσω λοιπόν μερικές πολύτιμες συμβουλές γιατί πραγματικά λυπάμαι την κακομοιριά σας:

1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.

2. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

3. ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ....

4. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ "ΧΑΠΙ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.

5. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.

6. ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ.

7. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

8. ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ", "ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ".

Αν τα κάνετε αυτά και δουλέψετε πραγματικά σκληρά ίσως κάποτε, στο μακρινό μέλλον να πάρετε κάποιο τίτλο. Μέχρι τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Θρύλου και στον προπονητή για τη χαρά που μας έδωσαν και που απέδειξαν το αυτονόητο: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΛΟΣ.

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού που δολοφόνησαν θρασύδειλοι μπάσταρδοι βάζελοι έξω από καφετέρια. Μακάρι να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.

Όσο για τον φανατικό βάζελο και αιώνιο καραγκιόζη ονόματι Black Angel που είχε βρίσει σε προηγούμενο topic που αφορούσε τα επεισόδια και το θάνατο του "καλού παιδιού" προέδρου βαζελο-συνδέσμου εύχομαι να είδε τι ΣΚΑΤΑ είναι η ομάδα του, ο ίδιος αλλά και οι οπαδοί της!!!

THE PUNISHER


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο γαύρο,γιατι έπαιξε καλύτερη μπάλα και εκμεταλεύτηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο τις αντεπιθέσεις.
Και μια ερώτηση: Πότε θα ανεβάσεις τις νέες ταινίες?

Ανώνυμος είπε...

τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο και όχι με σκανδαλώδεις διαιτησίες, στα χαρτιά κτλ κτλ, δεν είναι τυχαίο ότι ο ΟΣΦΠ έδωσε νέο νόημα στη λέξη παράγκα στο λεξικό!!! Προτιμώ μια ομάδα που δεν αξίζει να κερδίζει να μην κερδίζει παρά να παίρνει πρωταθλήματα-δωράκια με ενστάσεις, Μαζαράκους κτλ όταν οι άλλοι παίρνουν αυτό που αξίζουν, νίκες, ισοπαλίες, ήττες κτλ. και μία ομάδα, η ΑΕΚ σαρώνει κυριολεκτικά... όσο για το παρελθόν, ο ΠΑΟ σαν σύλλογος είναι το μοναδικό ποδοσφαιρικό ιστορικό καεφάλαιο της χώρας μας, βλέπε επίσημη βαθμολογία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου της ΦΙΦΑ! έτσι για να μιλάμε με ντοκουμέντα. Η ΑΕΚ είναι μια ρομαντική ιστορία που ξεφεύγει από το ποδοσφαιρικό κόσμο, ο ΠΑΟ η βιτρίνα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας στον κόσμο ανέκαθεν ενώ ο ΟΣΦΠ η εγχώρια δικτατορία της παράγκας και του φανατισμού.